Kwaliteitssysteem

In veel gevallen eist de gemeente een geïmplementeerd (gecertificeerd) kwaliteitssysteem. Als je dit niet hebt, krijg je geen contract. Je kunt zelf je kwaliteitshandboek schrijven. In de praktijk zien we verschillende praktijkhouders hier echter op vastlopen.

Wij kunnen je helpen

Wij hebben in het verleden al veel implementaties van kwaliteitssystemen succesvol mogen begeleiden. Onze ervaringen hebben we benut bij het ontwikkelen van ons nieuwste product "Kwaliteitssysteem in 3 dagdelen". Op unieke wijze combineren wij het ontwikkelen van je persoonlijke handboek met een zeer praktische training waar jij in je dagelijkse uitvoering echt wat aan hebt. Dit helpt je om je praktijk te ontwikkelen en kwaliteit te borgen.

Waar en wanneer?

De data en locaties hiervoor maken we op basis van de aanmeldingen bekend. Wil je je aanmelden hiervoor of op de hoogte gehouden worden? Laat het ons weten ons portaal, de mail of bel ons.

Ovezo is officieel HKZ partner! 

Het keurmerk van HKZ (Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector) staat voor duurzame kwaliteitsverbetering in zorg en welzijn: onafhankelijk en betrouwbaar. Met het HKZ-keurmerk kunnen praktijken laten zien dat zij serieus werk maken van kwaliteit van zorg en dat ze voldoen aan de eisen die daaraan gesteld worden door klanten, professionals en relevante stakeholders. Een organisatie met het HKZ-keurmerk heeft intern de zaken goed op orde, stelt de klant centraal en werkt voortdurend aan het verbeteren van de zorg- en dienstverlening.