Contract Onderhoud

Vaker dan je denkt loop je tijdens de looptijd van je contract onbewust forse risico's. Mogelijk met hele grote gevolgen zoals de beëindiging van je praktijk of het moeten terugbetalen van gedeclareerde vergoedingen. Zorgaanbieders klikken de vinkjes in de vragenlijsten vaak aan zonder te beseffen wat ze verklaren. Als je niet weet wat je aanvinkt, vink je eigenlijk alleen maar extra risico's aan...

Als wij het contracteren overnemen, helpen we jou ervoor te zorgen dat je voldoet aan de eisen en vinken we niet zomaar het gewenste antwoord aan. Wij ondersteunen jou in wat er van je wordt verwacht. Dit levert kwaliteit op, maar ook verplichtingen. Met behulp van Ovezo word je persoonlijk en tijdig geïnformeerd. Zo weet je altijd welke actie er van je verlangd wordt per contract, per regio en wanneer. Jij bent hierdoor dus helemaal in control. En daarmee houd je meer tijd over voor je cliënten.

En dat is gratis als wij voor jou het contract hebben gesloten. En dat blijft het ook gedurende de hele looptijd van het contract! 

Heb je zelf je contract geregeld en je wilt toch dit product Contract Onderhoud? Neem gerust contact met ons op en vraag naar de voorwaarden.