Het Ovezo Impact Traject

Ben jij eigenaar van een praktijk, maar sta je nog niet waar je zou willen staan? Ben je daarnaast ook wel een beetje klaar met onnodige administratieve lasten en zoek je een oplossing daarvoor? Dan bieden wij je dit praktijk-doorbrekend traject op maat om jouw praktijk naar een echt hoger plan te tillen!

 • Je wilt meer ideale, blije klanten in je praktijk ontvangen?
 • Je zoekt houvast, zodat je praktijk stevig in de markt staat?
 • Je praktijk loopt maar jij kunt wel wat meer vertrouwen en lef gebruiken?
 • Je wilt interessant worden voor gemeentes?

Kortom; je wilt meer betekenis geven aan je praktijk en impact hebben, zodat jouw klanten en gemeentes je echt gaan vinden. Herkenbaar?

Wij zijn de afgelopen jaren bewezen succesvol gebleken, om praktijken díe blijvende positieve verandering te geven. Daaruit is dit unieke Ovezo Impact Traject ontstaan waardoor we onze kennis en ervaringen nu ook met jou kunnen delen.

We laten je tijdens het traject op een andere manier naar je praktijk kijken. Hierdoor ga je meer zien, dan je nu voor mogelijk houdt. Wij zorgen dat je aan alle eisen voldoet, die nodig zijn voor een praktijk die impact heeft en klaar is voor de toekomst!

Wat levert het traject jou op

Na dit traject:

 • Heb je geleerd hoe je een ondernemende, gezonde praktijk kunt leiden.
 • Heb je een beschreven kwaliteitsprogramma voor jouw praktijk in handen dat voldoet aan de eisen van de meeste gemeentes.
 • Heb je de risico’s in jouw praktijk in beeld en ben je in staat deze te beheersen.
 • Kun jij persoonlijk met meer vertrouwen en lef inhoud geven aan jouw praktijk.
 • Heb je alles in handen om de laatste stap te zetten naar een contract met gemeentes in jouw regio.
 • Weet je alles wat je moet weten over aanbestedingen.
 • Maak je impact!

Wat vraagt het traject van jou?

 • Twee dagen aanwezigheid: We gaan 4 dagdelen met elkaar aan het werk in een kleine groep. Deze 4 dagdelen worden over 2 losse dagen verdeeld.
 • Keuzes maken: Tussen de twee bijeenkomsten zit bewust een paar weken tijd. Dan werk je zelf aan je eigen kwaliteitsprogramma. Ons unieke digitale platform levert je de input en jij hoeft alleen maar vast te leggen hoe het in jouw praktijk geregeld gaat worden. Als je hulp nodig hebt nemen we persoonlijk contact met je op.
 • Bring Your Own Device: Het is handig om je eigen vertrouwde laptop of tablet te gebruiken tijdens de bijeenkomsten. Lukt dat niet dan zorgen wij dat je toch gewoon mee kunt doen.

Is digitaal niet zo je ding?

Maak je geen zorgen. Ons digitale platform werkt voor jou en niet andersom. Je hoeft heus geen hoogvlieger te zijn op digitaal gebied. Ons platform zorgt er gemakkelijk voor dat jij de risico’s in jouw praktijk beheerst en je altijd de gemaakte afspraken nakomt. Hoe gaaf is dat?

Investering

De investering kent 2 componenten. Een eenmalige investering in het Ovezo Impact Traject en een jaarlijkse bijdrage voor het gebruik en het onderhouden en beveiligen van het digitale platform. Het eerste jaar betaal je dus beide componenten. Vanaf het tweede jaar betaal je slechts voor het digitale platform.

Component 1: Eenmalige investering:

 

Prijs per organisatie:

2-daagse | Ovezo Impact traject € 1200,-

* Je kunt voor deze prijs met maximaal twee medewerkers de 2-daagse volgen.

Component 2: Jaarlijkse kosten:

Type organisatie:

Prijs per jaar:

Zelfstandig gevestigd (1 medewerker) € 350,-
Kleine organisatie (2-4 medewerkers) € 525,-
Grotere organisatie (5 - 10 medewerkers) € 1050,-
 • Meer dan 10 medewerkers op aanvraag.
 • Alle genoemde prijzen zijn excl. BTW

Uniek aanbod voor NFG leden

Als je lid bent van de NFG en dit traject gaat doen krijg je maar liefst 3 jaar vrijstelling (!) voor het volgen van bijscholing. Dit komt overeen met maar liefst 48 studiepunten. Dat bespaart een gemiddeld NFG lid de komende jaren meer dan €5000 euro. Er blijft dus budget over om jezelf nog verder te ontwikkelen zonder dat het een must is.

De NFG doet dit aanbod natuurlijk alleen omdat ze volledig overtuigd zijn dat dit echt het verschil gaat maken in jouw praktijk! Ben je nog geen NFG lid? Bekijk de website van de NFG en neem contact op over deze en andere voordelen van een lidmaatschap.

En nu?

Zou jij ook graag deze stap zetten om het verschil te maken en om impact te hebben? Laat het ons weten via support@ovezo.nl, via 085-4833900 of meld je vrijblijvend aan op www.ovezo.nl of schrijf je meteen in.

Inschrijven

» Inschrijven 2 daagse | Ovezo Impact traject