Is jouw organisatie al klaar voor de nieuwe WTZA-wetgeving? Doe hier de WTZA-check

Zorgadministratie

Zorgadministratie in control

Ovezo helpt je met de zorgadministratie. Het is daarbij niet van belang of je de cliƫntregistratie in ons systeem doet of daarin andere keuzes hebt gemaakt. Wij zijn je controller, adviseur, toezichthouder, projectmanager of projectmedewerker voor de lange termijn of als tijdelijke oplossing.

Wij zijn proactief en beschikken over de juiste kennis om op maat te adviseren. Een goede en probleemloze administratie is cruciaal voor een goed functionerende organisatie.

Onze collega’s denken met je mee en bieden een oplossing op maat voor jouw situatie: of het nu gaat om tijdelijke ondersteuning, advies over digitalisering of het (zo goed mogelijk) onder controle krijgen van de zorg-administratieve processen. Onze mensen hebben een hart voor de zorg en steken de handen graag uit de mouwen bij het uitvoeren van het administratieve proces.

Door onze kennis van wet- en regelgeving, zorgprocessen en systemen weten we precies waar jij mogelijkheden onbenut laat. Ovezo zorgt ervoor dat jij in control bent over je zorgadministratie.