Zo werkt Ovezo

Het verkrijgen van een contract is vaak lastig en leidt tot onzekerheid en frustratie. Ovezo helpt jou daarbij. Hieronder leggen wij in begrijpelijke taal uit hoe het werkt.

Stap 1: Aanmelding

Meld je aan via deze link bij Ovezo. Je krijgt meteen een eigen account. Er wordt gevraagd om een aantal basisgegevens zodat we je vanaf dat moment op de hoogte kunnen houden van ontwikkelingen in jouw regio.

Stap 2: Analyse mogelijkheden contract

Wij nemen telefonisch contact met je op om kennis te maken, je situatie door te spreken en door te nemen wat onze inzet je gaat kosten. Daarna maken wij, als je ons daartoe opdracht geeft, een analyse van de eisen en jouw kansen op een contract in de regio die jij ons hebt aangegeven. Wij rapporteren je de resultaten, en geven aan of het verkrijgen van een contract haalbaar is.

Stap 3: Je geeft ons opdracht

Na de analyse waaruit (hopelijk) blijkt dat een contract haalbaar is, mag je ons de opdracht geven om voor je aan de slag te gaan. 

Dit doen we op basis van No Cure No Pay. In het geval dat een gemeente je geen contract gunt, krijg je dus ook geen factuur! Tijdens de rapportage van de analyse uit stap 2, geven wij aan of dit een mogelijkheid is.

Wij gaan je in het hele contracteer proces van A tot Z ondersteunen. Wij gaan je hierbij zoveel als mogelijk werk uit handen nemen. Dit om de informatie die nodig is voor een contract zo goed mogelijk aan te leveren aan de gemeente. We hebben hier zo veel ervaring en kennis in opgebouwd dat we hiermee de kans op een contract maximaal maken. 

Stap 4: Monitoring contracteisen

Wanneer het is gelukt om een contract te verkrijgen, is het van belang dat de afspraken in het contract nageleefd worden. Wanneer dat niet gebeurt en afspraken worden niet nagekomen, dan kan het contract soms zelfs worden ontbonden. Wij helpen je met het nakomen van al je contract eisen gedurende de looptijd van het contract. Meer informatie over deze dienstverlening vind je op de pagina Contract Onderhoud.

Een Contract? wat levert het mij op?

Jouw inkomsten zijn per gemeente en traject verschillend. Gemiddeld heb jij al na twee extra cliënten via de gemeente je investering in Ovezo terugverdiend. Omdat de cliënt de kosten van jouw diensten niet zelf hoeft te dragen zullen er meer cliënten komen naar je praktijk dan wanneer zij alles zelf moeten betalen. Het is belangrijk dat je een contract hebt, kwaliteit levert, ambitieus bent en een goede naam weet op te bouwen in jouw Regio en bij de Zorgteams. Wij kijken ook gezond kritisch naar deze zaken want het is onze missie om goede zorg toegankelijk te maken voor veel meer mensen. De Ovezo klanten die al een contract hebben zullen je dit alles volmondig bevestigen.